Tekenen met houtskool:
het kán niet mislukken!

Iedereen kan tekenen! Maak kennis met de unieke leermethode en leer echt mooi tekenen, echte schaduwen maken, zachte overgangen creëren, levendige ogen, stofuitdrukking en nog veel en veel meer!

Van beginner tot gevorderd

Iedereen kan het! Echt. Van beginner tot gevorderde, je leert anders naar je tekening kijken waardoor je sneller een beter resultaat krijgt!

Bijna 100% Online

Naast digitaal lesmateriaal, zijn er ook zeer regelmatig live ZOOM-sessies en worden er inspirerende cursusdagen georganiseerd in het land.

Wat kun je verwachten?

Maak realistische tekeningen, met mooie schaduwen, zachte overgangen en rijk aan schakeringen

Je zult op een heel andere manier leren tekenen, waardoor je niet meer vastloopt, beter leert kijken en snel vooruitgang boekt.

Leer hoe je een tekening opzet

Je hebt een enorme voorsprong als je alleen al weet hoe je moet beginnen.

Leer toonwaarden herkennen en tekenen

Met simpele hulpmiddelen weet jij de juiste waarden te pakken te krijgen!

Durf, zet door en verbaas jezelf!

Wie anders kijkt, ziet meer. Als je dat beheerst, kun jij alles maken. En durf je meer.

Dé online tekencursus speciaal voor jou gemaakt!

Door jarenlang lesgeven met fysieke groepen weet ik waar cursisten behoefte aan hebben en waar de struikelblokken liggen. De vragen, ervaringen en opmerkingen heb ik verwerkt in deze online cursus. En daarmee kan ik zeggen: speciaal voor jou gemaakt!

Deze cursus is gemaakt voor iedereen die graag echt realistisch wil leren tekenen

In deze cursus leer je realistisch tekenen, naar aanleidingen van voorbeelden. Niets wordt uit het hoofd getekend. Simpel omdat je dan niet weet -in detail- waar je de schaduwen moet tekenen en waar het licht.

Leer het online vanaf ieder apparaat, zoals je computer, tablet of smartphone.

Door dat er veel videomateriaal in zit, kun je deze bijvoorbeeld ook rustig op je telefoon bekijken als je op de bank zit voordat je aan de slag gaat.

Start de video’s en kijk mee over mijn schouder om te zien hoe ik teken

De voorbeeld video’s worden niet versneld afgespeeld. Gewoon zoals het is. Je kijkt mee over mijn schouder en kunt dus zo goed zien wat ik doe en hoe ik het doe. Duidelijker kan het niet!

Wat zul je bereiken?

Tekenen is een vaardigheid die iedereen kan leren, of je nou talent hebt of niet!

Deze tekeningen zijn gemaakt door hetzelfde meisje van vijftien jaar. De linker heeft ze gemaakt voor ze tekenles had, de rechter is gemaakt in tien weken tekenles. Je ziet het verschil. Dat komt niet omdat ze plotseling meer talent had, nee, dat komt door de tekenmethode die zij geleerd heeft. En die tekenmethode gaan wij je leren: anders kijken! Ook het gebruik van materiaal komt ruimschoots aan bod. En je leert een nieuwe techniek, waardoor jouw tekeningen nog mooier zullen worden!

Herkenbare excuses om niet te tekenen

Iedereen kan tekenen! Maar misschien dénk je dat je het niet kunt. Je kunt het, maar je weet niet hoe het moet. Deze cursus biedt jou veel handvatten die jou er door heen loodsen. Je zult zien dat, met de vele voorbeelden en video’s, het minder moeilijk is dan dat het lijkt.

Je hebt helemaal niet veel materiaal nodig. En al helemaal geen dure. We gaan in deze cursus, in tegenstelling tot heel veel boeken, ons beperken tot weinig materiaal. Het gaat tenslotte om de techniek, de mogelijkheden. Niet om het materiaal.

Als je eenmaal weet hoe je moet tekenen, de kneepjes begint te begrijpen, komen de ideeën vanzelf! Creativiteit kan nooit opraken. Hoe meer je gebruikt, hoe meer je er van hebt.

Als je ongeveer twee uur per week de tijd neemt om serieus te oefenen, zul je zien dat je binnen tien weken al heel wat resultaat kunt boeken!

Die kunnen het niet beter, die hebben wat tekenen betreft wat meer zelfvertrouwen. Je zult merken dat je na een paar lessen al aardig door hebt hoe het moet. En daar krijg je meer zelfvertrouwen van!

Crusita Cicilia

Na één les wist en geloofde ik niet dat ik zo mooi kon tekenen. Ik groei met de dag!

Prijs

Tekenen met houtskool

€149,95

De tekencursus, tjokvol videomateriaal en voorbeelden, gegeven door Jarig Straatsma, docent met een jarenlange ervaring.

Ik ga deze cursus volgen!